No products in the cart.
Return To Shopتوصیف فیزیکی
استویا گیاهی چند ساله نرم است که ارتفاع آن به 30.5-80 سانتی متر (1-2.5 فوت) می رسد. برگ های معطر مستطیلی آن به طول 2.5 سانتی متر با نوار میانی برجسته است و به صورت مخالف در امتداد ساقه ها قرار گرفته اند. گل های لوله ای کوچک دارای پنج گلبرگ سفید هستند و در دسته های انتهایی قرار دارند. گلها معمولاً برای بهبود طعم برگها برداشته می شوند. جوانه زنی از بذر دشوار است و بیشتر گیاهان از قلمه ها رشد می کنند. این گیاه به خاک غنی با زهکشی خوب نیاز دارد و در آب و هوای گرم و مرطوب رشد می کند.
استویا، یک شیرین کننده طبیعی مدرن استخراج شده از استویا، همچنین به عنوان قند استویا نامیده می شود. استویوزید دارای شیرینی زیاد و کالری کم است و شیرینی آن 200 تا 350 برابر قند نیشکر است اما کالری آن فقط 1/300 کالری شکر نیشکر است. تعداد زیادی از آزمایشهای دارویی ثابت کردهاند که استویوزید هیچ عوارض جانبی، سرطانزا و بیخطری برای خوردن دارد. استفاده مداوم می تواند از بیماری هایی مانند فشار خون بالا، دیابت، چاقی، بیماری های قلبی و پوسیدگی دندان ها جلوگیری کند. این یک شیرین کننده فوق العاده ایده آل است که می تواند جایگزین شکر نیشکر شود.
استویا به طور گسترده در صنایعی مانند غذا، نوشیدنی، دارو، مواد شیمیایی روزانه، آبجوسازی و لوازم آرایشی استفاده می شود.
استویا اغلب به عنوان یک جایگزین قند سالم و ایمن معرفی می شود که می تواند غذاها را بدون اثرات منفی بر سلامتی مرتبط با شکر تصفیه شده شیرین کند. همچنین با چندین فواید سلامتی چشمگیر مانند کاهش دریافت کالری، سطح قند خون و خطر ایجاد حفره در ارتباط است .
استویا رگ های خونی را گشاد می کند و به کاهش فشار خون کمک می کند، که ممکن است برای افراد مبتلا به فشار خون مفید باشد.
استویا ، ( Stevia rebaudiana )، که به آن برگ شیرین یا برگ آب نبات نیز می گویند ، گیاه گلدار از خانواده ستاره ها ( Asteraceae ) که به خاطر برگ های شیرین مزه اش رشد می کند. این گیاه بومی پاراگوئه است، جایی که سابقه طولانی استفاده توسط آن دارد مردم گارانی برگ ها حاوی تعدادی مواد شیمیایی شیرین مزه به نام استویول گلیکوزیدها هستند ، که می توانند به صورت تازه یا خشک برای شیرین کردن نوشیدنی ها یا دسرها استفاده شوند و می توانند به صورت تجاری به شیرین کننده های بدون کالری تبدیل شوند. گلیکوزید های استویول ، به ویژه مواد شیمیایی استویوزید و ریبا ئودیوزید A ، می توانند بیش از 300 برابر شیرین تر از قند سفره باشند و غیرگلیسمی باشند (یعنی بر سطح گلوکز خون تأثیری ندارند) .
شیرین کننده های استویا که به عنوان جایگزین سالمتری برای شکر معرفی میشوند، در اوایل قرن بیست و یکم در سراسر جهان محبوبیت یافتند .
فروشگاه اینترنتی باراکیل به عنوان عرضه کننده ی محصولات رژیمی و بدون شکر برند below در بندرعباس تمام تلاش خود را برای فرهنگ کمتر مصرف کردن شکر و ترک این ماده غذایی مضر انجام میدهد.